Wegens stopzetting van de activiteiten in de Generaal de Krahestraat 112 te Leopoldsburg zal het telefoonnummer een tijdje On Hold geplaatst worden bij Proximus en kan je voor inlichtingen over Cash en Carry terecht op het nummer 0475 65 14 70 of 00 31 6 510 555 97. Groetjes

Paaszondag 2021 is bloemen c & c omwille van verkoop van de gebouwen, laat ons zeggen met zijn verkoopactiviteiten op deze locatie moeten stoppen in het pand aan de Generaal de Krahestraat 112 te Leopoldsburg.

We hebben beloofd aan onze klanten de laatste 2 maanden in stijl te eindigen met 5 all-in diners (6/7 gangen ) te Maaseik in het kasteel van Wurfeld. En belofte maakt schuld. Zie hier onder de gewonnen deelnemers, telkens voor 2 personen, met drank inbegrepen. (namen van de winnaars )

We willen al onze klanten, die ons 33 jaar lang gesteund hebben, door hun vertrouwen in onze zaak, denkelijk met vallen en opstaan, met ups en downs, hartelijk bedanken en dat menen we samen met het resterend personeel, dat zich de laatste 3 drie jaar werkelijk heeft afgesloofd.

Dagelijks contacteren ons nog mensen om hun spijt te betuigen omdat de zaak gesloten is, dagelijks vragen ze zich nog af of we nog de moed hebben om op een andere locatie te herbeginnen, want door al die strubbelingen van de verkoop, zit de moed soms in de schoenen. Gelukkig hebben we nog het laatst achter gebleven personeel. Dat was meer dan top.

met wat geluk, krijgen we van onze klanten nog een volgende kans.

We houden iedereen op de hoogte. Tot weldra.

Groetjes , Tamara, Nadine ,Tina & Gery

Hieronder de 5 winnaars 

1. CARINE RABIJNS , hechtel, .
2. VIKKY, GIELEN, hechtel- eksel 
3. CAROLINE PAUWELS, Lommel.
4. THOMAS LOUIS ,  Leopoldsburg
5. KELLY WATSON ,  Leopoldsburg