Privacybeleid

Privacyverklaring

Privacybeleid Bloemen Cash En Carry
Uw privacy is belangrijk voor ons. In deze privacyverklaring wordt uitgelegd welke persoonlijke gegevens wij van u verzamelen via onze interactie met u, en hoe we die gegevens gebruiken.
Wie Zijn We: Ons site-adres is: https://www.bloemencashencarry.be.
Reacties: Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.
Media: Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de site kunnen de afbeeldingen van de site downloaden en de locatiegegevens inzien.
Cookies:  Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.
Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.
 
U kan ons contacteren via  email: gery.vanrompaey@skynet.be
Datum publicatie: 24/07/2021
Teneinde tot een medewerking of samenwerking te komen  kunnen wij volgende persoonsgegevens van u vragen, opslaan en verwerken:
naam, adres, telefoonnummer en email

In het kader van de hierboven omschreven doeleinden, kunnen wij uw persoonsgegevens aanwenden voor het versturen van nieuwsbrieven of e-mails.

Wij waarborgen een adequate beveiliging van de verstrekte persoonsgegevens. Wij zullen uw persoonsgegevens niet aan derden doorgeven tenzij dit wettelijk verplicht is, om te reageren op juridische procedures, om levens te beschermen. Wij hebben adequate technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen onrechtmatige verwerking. Onze PC’s zijn beveiligd met een wachtwoord, medewerkers hebben GDPR opleiding gevolgd. Als verwerker van uw persoonsgegevens bieden wij u ook een aantal rechten. Deze rechten worden aan u –de betrokkene- toegekend in betrekking tot de opslag van uw persoonsgegevens:
• Recht op inzage: U kan een overzicht opvragen bij ons van alle persoonsgegevens die wij bewaren van u.
• Recht op correctie: U kan een correctie van uw persoonsgegevens vragen in onze databank. Wij zullen uw gegevens dan aanpassen zoals u doorgeeft.
• Recht op verwijdering: U kan aanvragen dat wij uw persoonsgegevens verwijderen. Uw gegevens zullen wel bewaard blijven in onze boekhouding volgens de bewaarplicht op facturen.
• Recht op overdraagbaarheid: U kan aanvragen om uw persoonsgegevens te laten overdragen aan uzelf of u in opdracht van u direct aan een andere partij. De bovenstaande aanvragen dienen te gebeuren via mail op het e-mailadres:  gery.vanrompaey@skynet.be
Wij maken op onze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestand dat met pagina’s van onze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren, het inloggen op onze website te vergemakkelijken, uw instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitschakelen via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.
Indien u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u rechtstreeks met ons contact te nemen. Onze contactgegevens zijn beschreven bovenaan dit document. U heeft ook het recht om klacht in te dienen bij de gegevensbeschermingsautoriteit (GBA).
Wij behouden ons het recht toe om wijzigingen aan te brengen aan deze privacyverklaring. De enige geldige versie van onze privacyverklaring is te vinden op deze website.